Vertrek de heer J. Huang

Geachte relatie,

Via deze weg wil ik u berichten dat de heer T. Huang met ingang van 1 januari 2024 aftreedt als bestuurder van TWP.

Per die datum zal hij geen bemoeienis meer hebben met de dagelijkse gang van zaken van TWP.

Binnen TWP zal ondergetekende de taken en werkzaamheden van de heer Huang voortzetten.

Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-43125813 en via mail naar dick.vanderpoel@twenp.nl

Hoogachtend,

Ir. Dick van der Poel

Adviseur / directeur

Bezoek afbouw Pegasus

Op 14 april jl. zijn wij als TWP door Stebru uitgenodigd om op bezoek te komen bij het werk Pegasus in Den Haag. Hiervoor willen wij allereerst Stebru enorm bedanken! Het is altijd leuk om ons werk in het echt te kunnen zien. Pegasus bestaat uit 2 torens met een middengebied, waarbij de hoogste toren 73meter hoog is en de andere 42m hoog. Hierin komen 300 sociale huurwoningen, 620m² aan kantooroppervlak en 3550m² aan bedrijfsruimtes. Op het moment dat wij langs kwamen was bij Pegasus de ruwbouw compleet en werd er nog hard aan de afbouw gewerkt richting oplevering. Tussen alle afbouw door waren een aantal constructieve punten nog goed zichtbaar, vooral de onderconstructie in de parkeergarage was goed en mooi te zien. Er werd tijdens de rondleiding extra stilgestaan bij de prefab oplossingen m.b.t. de opleggingen bij de galerijen rond het binnenterrein en de woningscheiding bij de balkons kwamen er goed uit. Ook was er aandacht voor het prefab element wat 9meter (!) overspant. Met als kers op de taart het schitterende uitzicht vanuit Den Haag op de 23e verdieping werd met goed gevoel de rondleiding afgesloten met een bak koffie en een koek in de keet. Op deze manier willen wij nogmaals Stebru bedanken voor de uitnodiging en uiteraard voor de succesvolle samenwerking!

15 Jarig Jubileum Maastricht

Voor het vieren van het porseleinen jubileum van TWP (15 jaar) was er voor het weekend van 24-26 juni een weekendje Maastricht gepland. Alle collega’s waren aanwezig en hadden de mogelijkheid om ook hun partners mee te nemen. Zo kwamen we op een leuke groep van 15 personen. Ideaal om iedereen ook eens buiten het kantoor te leren kennen. 

De eerste avond werd afgetrapt door de stad, waar de Maas ons landje binnen komt, te ontdekken door middel van een gezellige walking-diner. Onze zeer enthousiaste gids vertelde alle ins- en outs over het Vrijthof, alle door de stad verspreide universiteitsgebouwen, natuurlijk over de Maas en nog veel meer delen van het oude centrum. We werden zelfs getrakteerd op een muziekje naar keuze op de piano die als pronkstuk in één van de drie restaurants stond. Na het toetje en nog een afsluitend drankje konden de laatste paar honderd meter terug naar het hotel ingezet worden, om daar de reis te vervolgen naar dromenland.   

Na de welverdiende nachtrust na 15 jaar hard werken, werd iedereen om 11:00 verwacht in de hotellobby. Zo konden we vertrekken voor een boottocht over de rivier waar we de avond ervoor zoveel informatie over hadden gehad. De boot leidde ons naar één van de zovelen grotten in Limburg, die in de Sint Pietersberg. Ook al was het officieel dan geen grot, de temperatuur was er wel naar. Gelukkig had iedereen de tip over de afnemende temperatuur ondergronds serieus genomen en betraden we warm aangekleed de kalksteen-mijn, want dat was het officieel. Gelukkig zat de constructie onder de grond wel snor, alleen was het goed opletten waar je liep om ongelukken te voorkomen. Laten we zeggen dat de daglicht-eis niet is behaald daar beneden. Vol met informatie over de grot konden we via dezelfde boottocht de weg naar de stad terugvinden.

Na een vrij te besteden middag, die door de meeste van de groep werd gebruikt om de lokale vlaaien eens een kans te geven, werd het weekend op de zaterdagavond alvast afgesloten met een diner. Daar hebben we de mogelijkheid gekregen om met het Limburgse zuurvlees, al dan niet vegetarisch, er een wel heel lokaal dagje eten van te maken. Nadat de buikjes vol waren, kon het weekend worden afgesloten en kon iedereen de volgende ochtend na het ontbijt op zijn eigen manier de weg naar huis zien terug te vinden. Maandag weer fris en fruitig aan de arbeid.    Kortom, het was een geslaagd weekend! Op deze manier willen we iedereen bedanken die op één of andere manier heeft bijgedragen aan de afgelopen 15 jaar TWP. Klanten, opdrachtgevers, (oud)collega’s en ieder ander die niet onder deze kopjes valt, BEDANKT! Op naar de volgende 15 jaar!

Kerst

Namens iedereen bij TWP wensen wij u fijne feestdagen en een Constructief 2021.

In verband met de feestdagen zijn wij gesloten van 23 december t/m 3 januari.