Appartementen

Pegasus, Den Haag
Locatie: Pegasusstraat, Binckhorst, Den Haag
Opdrachtgever: NU Projectontwikkeling
Aannemer: Stebru
Architect: Kampman Architecten
Omschrijving: In opdracht van NU Projectontwikkeling werkt TWP als hoofdconstructeur aan het project Pegasus te Den Haag. Het project bestaat uit 3 torens. Een kantoortoren en een bouwblok van 300 sociale woningen, verdeelt over 2 woontoren van 70m+ en 40m+ hoog. Deze komen op een commerciële plint met 1600m² parkeren en 3500 m² bedrijfsruimte.

Pharos Residence, Breskens
Locatie: Havengebied, Breskens
Aannemer: Aannemersbedrijf Van der Poel, Terneuzen
Architect: Arcas Architecture & Urbanism
Omschrijving: Dit complex is onderdeel van de uitbreiding van de jachthaven in Breskens, onderdeel van dit plan is ook de Visserrij Experience. De 3 appartementen blokken zijn onder de grond verbonden middels een 2-laags parkeergarage. Samen met de liggen aan de duinen en de uitkragende balkons vormt dit project een constructieve uitdaging.

Herontwikkeling KRO studio’s
Locatie: Emmastraat, Hilversum
Opdrachtgever: Stebru Transformatie BV
Aannemer: Stebru Bouw BV
Architect: De Jong Architecten BNA
Omschrijving: Op dit terrein worden 85 nieuwbouw appartementen verdeeld over 5 gebouwen, een ondergrondse parkeergarage en zorg gerelateerde bedrijfsruimtes gerealiseerd. Hiervoor worden alle bestaande panden gesloopt op de kenmerkende voorgevel en de vergaderzaal van het hoofdgebouw na. De nieuwbouw die ervoor in de plaats komt zal qua uitstraling doen terug denken aan de voormalige studio’s, zodat het karakter wel behouden blijft.


Mercuriusweg, Delft
Locatie: Mercuriusweg 1, Delft
Opdrachtgever: House of Development
Aannemer: BVR Groep B.V.
Architect: Bureau voor Stedebouw en Architectuur Wim de Bruijn
Omschrijving: De 71 huurwoningen die in het gebouw gerealiseerd worden zijn verdeeld over 7 bouwlagen. De constructie bestaat uit in het werk gestorte betonnen wanden met breedplaatvloeren. Van de 71 parkeerplaatsen zijn er 26 overdekt onder het gebouw.


Americana
Locatie: Stadswerven, Dordrecht
Opdrachtgever: Am Utrecht
Aannemer: Era Contour/TBI
Architect: Lugten Malschaert Architecten te Dordrecht
Omschrijving: Dit complex omvat 20 appartementen en 6 kadewoningen, gelegen in het noorden van Dordrecht aan de Merwede. Het ontwerp van de toren van 9 verdiepingen is geïnspireerd op Amerikaans wolkenkrabbers.


Caland Dock
Locatie: Laakhaven, Den Haag
Opdrachtgever: Nu Projectontwikkeling
Aannemer: Stebru Bouw BV
Architect: Kampman Architecten
Omschrijving: Naast Waldo Toren worden deze 5 appartementenblokken geplaatst.  Naast 550 woningen komen er ook winkels en bedrijfruimten in. De hoogte van de gebouwen varieert van 9 tot 12 bouwlagen. De torens zijn in 2 aparte projecten uitgewerkt. Waldo Mountains, bestaand uit 4 blokken verbonden door een ondergrondse parkeergarage. En LW8 met de appartementen om de parkeergarage gewikkeld.


Martha Flora
Locatie: Park Duivevoorde te Oestgeest, Dubbeldam te Dordrecht
Opdrachtgever: Bogor Projectontwikking B.V.
Bouwmanagement: Ravenstein Bouwmanagement
Architect: Kolpa Architecten
Omschrijving: Deze zorgappartementen worden gerealiseerd voor de particuliere zorgverlener Marth Flora. In Oestgeest worden 20 zorgstudio’s met gemeenschappelijke ruimten voor dementerende ouderen gebouwd. In Dordrecht worden 32 zorgappartementen gebouwd, waarvan de onderste 2 lagen studio’s bevatten met gemeenschappelijke ruimten. De 3e bouwlaag omvat appartementen met toegang tot het dak.


Sancta Maria
Locatie: Noordwijkerhout
Opdrachtgever: BPD Ontwikkeling BV
Aannemer: Vorm Bouw
Architect: Theo Verburg Architecten
Omschrijving: Op deze kavel zijn villa’s, herenhuizen en appartementen gebouwd. Wij hebben de 4 appartementen uitgewerkt. Deze appartementen hebben een ondergrondse parkeergarage en 11 appartementen per gebouw. De grootste uitdaging van dit project lag in de balkons met een uitkraging van 3 tot 4 meter.


Bethelpark
Locatie: Reinier de Graafweg, Delft
Opdrachtgever: Borghese Real Estate
Architect: LAP Landscape & urban Design / Powerhouse Company
Omschrijving: Op deze locatie worden diverse woongebouwen gerealiseerd met 350 woningen, bestaande uit sociale huur, vrije sector huur en koopwoningen. Het parkeren worden grotendeels gerealiseerd onder de grond en in de plint van de appartementen is ruimte voor commerciële voorzieningen. Tevens worden er een aantal eensgezins woningen geplaatst.


Meer informatie
Mocht u meer informatie willen ontvangen over de bovenstaande projecten
neem dan gerust contact met ons op.


Print Friendly, PDF & Email