15 Jarig Jubileum Maastricht

Voor het vieren van het porseleinen jubileum van TWP (15 jaar) was er voor het weekend van 24-26 juni een weekendje Maastricht gepland. Alle collega’s waren aanwezig en hadden de mogelijkheid om ook hun partners mee te nemen. Zo kwamen we op een leuke groep van 15 personen. Ideaal om iedereen ook eens buiten het kantoor te leren kennen. 

De eerste avond werd afgetrapt door de stad, waar de Maas ons landje binnen komt, te ontdekken door middel van een gezellige walking-diner. Onze zeer enthousiaste gids vertelde alle ins- en outs over het Vrijthof, alle door de stad verspreide universiteitsgebouwen, natuurlijk over de Maas en nog veel meer delen van het oude centrum. We werden zelfs getrakteerd op een muziekje naar keuze op de piano die als pronkstuk in één van de drie restaurants stond. Na het toetje en nog een afsluitend drankje konden de laatste paar honderd meter terug naar het hotel ingezet worden, om daar de reis te vervolgen naar dromenland.   

Na de welverdiende nachtrust na 15 jaar hard werken, werd iedereen om 11:00 verwacht in de hotellobby. Zo konden we vertrekken voor een boottocht over de rivier waar we de avond ervoor zoveel informatie over hadden gehad. De boot leidde ons naar één van de zovelen grotten in Limburg, die in de Sint Pietersberg. Ook al was het officieel dan geen grot, de temperatuur was er wel naar. Gelukkig had iedereen de tip over de afnemende temperatuur ondergronds serieus genomen en betraden we warm aangekleed de kalksteen-mijn, want dat was het officieel. Gelukkig zat de constructie onder de grond wel snor, alleen was het goed opletten waar je liep om ongelukken te voorkomen. Laten we zeggen dat de daglicht-eis niet is behaald daar beneden. Vol met informatie over de grot konden we via dezelfde boottocht de weg naar de stad terugvinden.

Na een vrij te besteden middag, die door de meeste van de groep werd gebruikt om de lokale vlaaien eens een kans te geven, werd het weekend op de zaterdagavond alvast afgesloten met een diner. Daar hebben we de mogelijkheid gekregen om met het Limburgse zuurvlees, al dan niet vegetarisch, er een wel heel lokaal dagje eten van te maken. Nadat de buikjes vol waren, kon het weekend worden afgesloten en kon iedereen de volgende ochtend na het ontbijt op zijn eigen manier de weg naar huis zien terug te vinden. Maandag weer fris en fruitig aan de arbeid.    Kortom, het was een geslaagd weekend! Op deze manier willen we iedereen bedanken die op één of andere manier heeft bijgedragen aan de afgelopen 15 jaar TWP. Klanten, opdrachtgevers, (oud)collega’s en ieder ander die niet onder deze kopjes valt, BEDANKT! Op naar de volgende 15 jaar!

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.